Service

Houd jouw materiaal in topconditie

Bij Hagoort Sails maken wij niet alleen zeilen van topkwaliteit, maar bieden wij ook verschillende services:
 

Is uw zeil nog geen jaar gelden bij ons aangeschaft, krijgt u van ons gratis service!

 

reparatie en Onderhoud

Professionele hulp bij schade en onderhoud

Elke zeiler maakt het wel eens mee dat een zeil door welke reden dan ook schade oploopt of onderhoud nodig heeft. De afgelopen 30 jaar hebben wij vele soorten schades voorbij zien komen. Hierdoor kunnen wij met veel ervaring en vakkennis te werk gaan en de zeilen op een effectieve manier repareren.

Daarnaast heeft elk zeil ook onderhoud nodig om de performance van het zeil goed te houden. Hiervoor kunt u ook bij ons terecht.

Wanneer u schade aan uw zeilen of canvasproducten hebt, kunt u langs komen bij Hagoort Sails Benthuizen, Baarn of één van onze dealers. De schade of het onderhoud wordt dan gezamenlijk doorgenomen. De standaard reparatietermijn is 2 werkweken. Echter kunnen wij in geval van nood hiervan afwijken.

Service aan boord

Hulp bij op- en aftuigen van uw boot

Vindt u het op- en aftuigen van de boot een vervelende of te zware klus? Hagoort Sails doet dit graag voor u! Wij tuigen de boot op afspraak voor u af en kunnen de zeilen dan eventueel direct meenemen voor een controle/servicebeurt. We slaan de zeilen voor u op totdat wij een seintje krijgen dat de boot weer opgetuigd kan worden. De kosten van het op- en aftuigen en de opslag zijn afhankelijk van het formaat van de boot en de zeilen. U krijgt na controle van de zeilen een prijsopgave voor de servicebeurt.

Gesloten

Onze vestiging in Baarn is gesloten wegens omstandigheden. Wij hopen u daar z.s.m. weer te kunnen helpen.