over ons

Waarom jij voor Hagoort Sails kiest.

Bij Hagoort Sails staat de klant centraal. Als gerenommeerde zeilmakerij leveren wij zeilen van de hoogste kwaliteit, zowel voor nieuwe als bestaande zeilen. Onze focus ligt op het combineren van modernste technieken met ouderwets vakmanschap, om zo tot het perfecte resultaat te komen.

Wij werken uitsluitend samen met de beste leveranciers en vakmensen om onze klanten de hoogste kwaliteit te bieden. Bij Hagoort Sails geloven we dat een perfect zeil afhankelijk is van verschillende factoren, waaronder het ontwerp en het materiaal. Dankzij onze jarenlange ervaring in het wedstrijdzeilen kunnen we onze ontwerpen praktisch toepassen en zo het beste resultaat leveren.

Wij werken uitsluitend met eersteklas zeildoeken van toonaangevende leveranciers, waaronder Powerplast, Dimension Polyant, Contender en Challenge Sailcloth. Op deze manier kunnen wij de hoogste kwaliteit garanderen.

Zodra u heeft gekozen voor uw perfecte zeil, komen wij zo snel mogelijk uw boot inmeten. Hierna ontwerpen wij uw zeil zelf en snijden wij de panelen op maat met onze eigen laser snijtafel. Vervolgens wordt uw zeil van A tot Z in elkaar gezet door onze eigen vakmensen.

Onze zeilmakerijen, gevestigd in Benthuizen en Baarn, zijn elke werkdag geopend om uw wensen en mogelijkheden te bespreken. Wij nemen graag de tijd om uw persoonlijke zeildoel uitgebreid met u te bespreken, onder het genot van een kopje koffie. Ons advies is altijd op maat gemaakt op basis van uw specifieke situatie en wensen. Bij Hagoort Sails zijn wij trots op onze Original Dutch Quality en ons vermogen om aan al uw zeilbehoeften te voldoen. Neem contact met ons op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

achter de schermen

Neem een kijkje in onze zeilmakerijen